Saksikan Tokyo Revengers Eps 16 Sub Malaysia Full Movie IQIYI

Posted on

Nonton Streaming Anime – Anime Tokyo Revengers

Siri anime terbaru dari IQYI bertajuk Tokyo Revengers.  Bagi penonton setia anime pasti mahu menonton streaming Tokyo Revengers . Dan sekali lagi terdapat berita baik bagi anda yang sedang mencari maklumat mengenai kesinambungan cerita dan Link Watch anime Tokyo Revengers episod 16 sarikata Malaysia kualiti terbaru MP4, MKV, 360p, 480p, 720, dan 1080p anda akan sampai ke sini. Lanjuuut ………….

Bilakah Pembebasan Anime Tokyo Revengers??

Tidak boleh tunggu, bukan? Nah, episod Dendam Anime Tokyo Revengers sarikata Malaysia dikhabarkan akan disiarkan tidak lama lagi, tepat mula 4 Julai 2021 episod 1. Wauuuwwww. Anda perlu bersedia untuk kekal lewat untuk anime Tokyo Revengers kegemaran anda kerana ia akan disiarkan.

Eits tidak bimbang, saya akan menerangkan secara terperinci. Membolehkan goo ….

Kimizuka Kimihiko adalah magnet krisis. Daripada terperangkap di tempat kejadian jenayah untuk menyaksikan secara tidak sengaja kesepakatan dadah, masalah seolah-olah mencarinya di setiap sudut. Jadi, tidak mengejut bahawa penerbangannya yang agak biasa tiba-tiba memasuki kecemasan dalam keperluan terdesak detektif di dalamnya. Malangnya, percubaannya untuk mengelakkan masalah dihapuskan oleh seorang gadis berambut perak yang cantik yang menggunakan nama kod Siesta. Mengisytiharkan dirinya sebagai detektif, beliau tidak lagi mengheret Kimizuka ke dalam kes itu sebagai pembantunya. Insiden itu menandakan permulaan pengembaraan pusingan-dunia yang melangkaui imaginasi liarnya. Risiko kehidupan mereka, kedua-duanya menjatuhkan organisasi jenayah, mencegah bencana, dan menyelamatkan beribu-ribu orang. Tetapi langsir ditutup pada perjalanan epik mereka dengan kematian pramatang Siesta tiga tahun kemudian.

Memutuskan untuk menjalani kehidupan sekolah menengah biasa kali ini, Kimizuka menghabiskan masa setahun mengekalkan profil rendah. Walau bagaimanapun, seperti yang ditakdirkan, seorang gadis dengan persamaan yang tidak jelas kepada Siesta datang terhempas ke dalam hidupnya, mengancam untuk membuat hari-hari yang aman huru-hara.

(sumber : Myanimelist)

Spoiler Tokyo Revengers eps 15 Selepas dipaksa menghidupkan semula hari yang sama yang memulakan lingkaran menurun, Takemichi bertemu adik Hinata. Tanpa berfikir, dia mengaku kematiannya sebelum kembali dalam masa. Takemichi menggesa beliau untuk melindungi saudaranya sebelum entah bagaimana kembali ke masa depan. Ajaibnya, dia tidak mati. Lebih pelik, masa depan telah berubah. Kelihatan seperti Takemichi boleh mengubah aliran masa. Memandangkan peluang untuk menghalang kematian tragik bekas teman wanitanya di tangan Geng Tokyo Manji, Takemichi memutuskan untuk terbang merentas masa untuk mengubah hala tuju masa depan.

Di mana Pautan Untuk Menonton Anime Tokyo Revengers Dendam DI MANA??

Santai brooo… semak ulasan yuuk saya di bawah!

Untuk dapat menonton kesinambungan episod Anime Tokyo Revengers 15 sarikata Malaysia dan semua Anime Tokyo Revengers dari Pautan Pemerhatian rasmi, anda boleh mengakses melalui perkhidmatan penstriman IQIYI.

IQIYI adalah laman anime rasmi yang mempunyai beratus-ratus anime terkini setiap minggu dengan kualiti HD mencapai 360p, 480p, 720p, dan 1080p. Dan pasti laman web ini adalah percuma tis-tis-tiiiiiisss percuma.

Atau anda boleh klik Pautan Pemerhatian di sini

Tokyo Revengers Episod 16 Sarikata Malaysia Bilakah Pelepasan?, Jika tiada halangan, Anime Tokyo Revengers Eps 16 Sub Indo akan dilepaskan atau dijadualkan ke udara pada 25 Julai 2021.

Link Watch Free Streaming Tokyo Revengers episod 16 Terkini boleh ditonton, iQIYI : Click Here

Laman web ini tidak mengesyorkan menonton di laman lucah haram kerana masih banyak laman web percuma yang disediakan untuk menonton hasil anime. Dari Funimation, iQIYI, sushiroll, anime-Planet, dan tentu saja dari youtube.

 

Sekali lagi, perlu diingat menonton ia mesti dari saluran rasmi yaaa 😊

Kata-kata daripada Saya

Begitu banyak penerangan mengenai anime Tokyo Revengers episod 16 sarikata Malaysia yang boleh saya tunjukkan. Mudah-mudahan artikel ini dapat membantu rakan-rakan yang tidak sabar-sabar untuk menonton anime. Sekali lagi terima kasih kerana singgah di artikel saya. Untuk menyokong saya, untuk menjadi lebih teruja untuk menulis artikel lain, sila tinggalkan kesan dengan menekan butang seperti dan berkongsi. Jumpa anda dalam artikel seterusnya. 😊