Cek, Via Vallen – Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan Disini!

Posted on

Jika sobat ingin mencari artikel tentang Via Vallen – Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan disini tempatnya . Baca artikel tentang Via Vallen – Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan .

[Reff:]
 F                Am
aku ra biso nahan tangis
    Dm                       Am
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
    Bb                    F
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
      C            C7-C   F
aku ra gelem kelangan...kowe..

[Musik:]
F   Am  Dm   Am   
Bb   F   C   F

[Reff:]
  F                Am
aku ra biso nahan tangis
     Dm                       Am
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
      Bb                    F
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
        C            C7 -C   F
aku ra gelem kelangan... kowe..

[Verse I:]
F
remuk atiku mergo sliramu cah bagus
Am
kowe lungo saklawase ningglake aku
Dm
stasiun tugu sing dadi saksi bisu
Am
perpisahan kowe lan aku
Bb
nganti eluh iki netes neng pipi
F
sak tenane atiku ra ngapusi
C                         C7
roso tresno marang sliramu
        C            F
sak lawase ono ning atiku..

[Rapp:]
F
padang sinar rembulan gawe aku kelingan
Am
pas awake dewe isih mlaku bebarengan
Dm
nanging kabeh iki amung tinggal kenangan
Am
kowe tego medot tresnoku tanpo sebab alasan
Bb
stasiun tugu sing tau dadi saksi
F
tresno suciko jebul wis tok blenjani
C
ceto nengarep moto kowe nggandeng wong liyo
C7                          C
ngremoki ati nggawe mlebes mili ing ati
 F
opo pancen iki dalan sik kudu tak lakoni

[Reff:]
  F                Am
aku ra biso nahan tangis
     Dm                       Am
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
      Bb                    F
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
      C            C7-C   F
aku ra gelem kelangan...kowe..

[Verse II:]
F                Am
dibis stasiun tugu awale dewe ketemu
Dm             Am
luluh atiku amergo esemmu pada
Bb
padang jinggrang sinar rembulan
F
kenanganku neng pasar kembang
C                     C7
ngelingake kowe cah bagus
           C               F
sik tak sayang sak jroning atiku

[Rapp:]
F
Dji Ro Lu aku kelingan sliramu ra tau leren
Am
aleku kangen mergo kowe 
marake aku pengen ketemu
Dm
ning saiki aku ra reti kowe nengendi
           Am
opo isih dewe opo 
malah wis karo lanangan liyane
Bb
aku tak pernah lelah mencintamu oh sayang
F
sekalipun dirimu tlah mengkhianatiku
C
karena cinta kepadamu 
takkan terbatas waktu
C7            
dan biarkan semua 
             C
menjadi cerita indah kita berdua
       F
yang akan slalu kukenang 
sampai akhir hidupku

[Reff:]
  F                Am
aku ra biso nahan tangis
     Dm                       Am
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
      Bb                    F
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
     C            C7 -C   F
aku ra gelem kelangan... kowe..