Cek, Via Vallen – Pokoke Kowe Disini!

Posted on

Jika sobat ingin mencari artikel tentang Via Vallen – Pokoke Kowe disini tempatnya . Baca artikel tentang Via Vallen – Pokoke Kowe .

[Intro:] 
E  G#m A  B
E  Am  C#m D#

[Verse:]
G#            
Tresno suci.. 
     Fm            Cm
sing manggon ning ati
 C#           G#
ora bakal tak ilangi
      A#m       D#
amung kanggo sliramu..

G#            Fm        Cm
nalikane..aku pisan ketemu
  C#          G#
kebacut manis esemmu
         A#m          D#
wes gumantung ning atiku..

     Fm                Cm
wong bagus ngertio rosoku.. 
    C#              D#
yen aku tresno sliramu..

[Reff:]
  G#          D#
mangan mong karo telo
         Fm        Cm
penting aku karo kowe
  C#              
tuku lombok utang 
G#
nyang tonggo
         A#m       D#
penting aku karo kowe..

  G#             D#
susah seneng aku terimo
         Fm        Cm
penting aku karo kowe
 C#         G#
opo wae aku lilo
         A#m       D#
penting aku karo kowe..

[Interlude:] 
G# D# Fm  Cm
C# G# A#m D#
G# D# Fm  Cm
C# G# A#m D#

[Verse:]
G#            
Tresno suci.. 
     Fm            Cm
sing manggon ning ati
 C#           G#
ora bakal tak ilangi
 A#m            D#
amung kanggo sliramu..

G#            Fm        Cm
nalikane..aku pisan ketemu
  C#          G#
kebacut manis esemmu
         A#m          D#
wes gumantung ning atiku..

     Fm                Cm
wong bagus ngertio rosoku..
    C#              D#
yen aku tresno sliramu..

[Reff:]
  G#          D#
mangan mong karo telo
         Fm        Cm
penting aku karo kowe
  C#              
tuku lombok utang 
G#
nyang tonggo
         A#m       D#
penting aku karo kowe..

  G#             D#
susah seneng aku terimo
         Fm        Cm
penting aku karo kowe
 C#         G#
opo wae aku lilo
         A#m       D#
penting aku karo kowe..

[Ending:]
  G#          D#
mangan mong karo telo
         Fm        Cm
penting aku karo kowe
  C#             
tuku lombok utang 
G#
nyang tonggo
         A#m       D#
penting aku karo kowe..
  G#             D#
susah seneng aku terimo
         Fm        Cm
penting aku karo kowe
 C#         G#
opo wae aku lilo
         A#m       D#
penting aku karo kowe..

[Outro:] 
G# D# Fm  Cm
C# G# A#m D#
G#

.
.
.
.
Chord Transpose Oleh: TeknoBgt.com

.

..