Cek, Jovita Aurel – Hello Sayang Disini!

Posted on

Jika sobat ingin mencari artikel tentang Jovita Aurel – Hello Sayang disini tempatnya . Baca artikel tentang Jovita Aurel – Hello Sayang .

[Intro:] 
F# C# F# G#
F# C# F# G#

[Verse I:]
        C#
Hello sayang..
              F#
Kepiye kowe kabarmu..
      G#
Hello sayang..
               C#
Apa isih eling suaraku..

       C#
Suwe tenan..
             F#
Rasane ora ketemu..
           D#m
Kowe karo aku..
G#              C#
 wis suwe ora ketemu..

[Reff:]
               F#
Rungokno iki laguku..
                 C#
Ing dina ulang tahunmu..
              G#
Senajan kowe adoh karo aku..
                 C# 
Aku tetep tresno sliramu..

              F#
Aku ra bisa lali..
                C#
Nganti tekaning pati..
         G#
Aku aku aku terus kelingan..
                   C#
Dina ulang tahunmu sayang..

[Interlude:] 
F# G# Fm  A#m
D#m G# C# F#

[Verse II:]
G#      C#
 suwe tenan..
             F#
Rasane ora ketemu..
           D#m
Kowe karo aku..
G#              C#
 Wis suwe ora ketemu..

[Reff:]
               F#
Rungokno iki laguku..
                 C#
Ing dina ulang tahunmu..
              G#
Senajan kowe adoh karo aku..
                 C# 
Aku tetep tresno sliramu..

              F#
Aku ra bisa lali..
                C#
Nganti tekaning pati..
         G#
Aku aku aku terus kelingan..
                   C#
Dina ulang tahunmu sayang..

[Outro:] 
F# G# C#

Artis     : Jovita Aurel
Album     : Hello Sayang
Dirilis   : 2019
Genre     : Reggae
Songwriter: Didi Kempot
Label     : Global Musik Era Digital

.
.
.
.
Chord Transpose Oleh: TeknoBgt.com

.

..