Cek, GuyonWaton – Korban Janji – AdzCentral Disini!

Posted on

Jika sobat ingin mencari artikel tentang GuyonWaton – Korban Janji – AdzCentral disini tempatnya . Baca artikel tentang GuyonWaton – Korban Janji – AdzCentral .

[Intro:] 
C  D  G
Em  D  C
D  G

[Verse:]
       C         D              G
Tanpo welas kowe lungo mbiyen kae
Em       Am        D       G
  Ra ono mesakne aku sitik wae
         C           D
Ngabekti tresno anyarmu
         Bm           Em
Lalu kau tinggalkan aku
          Am      D        G
Tersakiti sendiri dimalam itu

        C           D          G
Kowe lungo pas aku sayang-sayange
Em         Am         D          G
  Tanpo pamit kowe ngadoh ngunu wae
       C           D
Aku ra ngerti salahku
           Bm          Em
Dan kau campakkan diriku
           Am       D         G
Bersanding dengan kekasih barumu

[Reff:]
  C      D        Bm             Em
Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
     Am         D        G
Sing tak arep kowe ra disio-sio
    C           D
Ben cukup mung aku
   Bm             Em
Korban janji manismu
 Am              D         G
Udan bledek kang dadi saksiku

[Interlude:] 
C  D Bm  Em  Am  D  G
C  D Bm  Em  Am  D  G

[Verse:]
        C           D          G
Kowe lungo pas aku sayang-sayange
Em         Am         D          G
  Tanpo pamit kowe ngadoh ngunu wae
       C           D
Aku ra ngerti salahku
           Bm          Em
Dan kau campakkan diriku
           Am       D         G
Bersanding dengan kekasih barumu

[Reff:]
  C      D        Bm             Em
Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
     Am         D        G
Sing tak arep kowe ra disio-sio
    C           D
Ben cukup mung aku
   Bm             Em
Korban janji manismu
 Am              D         G
Udan bledek kang dadi saksiku

[Overtune:]
  D       E       C#m          F#m
Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
     Bm          E        A
Sing tak arep kowe ra disio-sio
    D           E
Ben cukup mung aku
   C#m           F#m
Korban janji manismu

 Bm               E         A
Udan bledek kang dadi saksiku
 Bm               E         A
Udan bledek kang dadi saksiku
 Bm                 E         A
Udan bledek.. kang dadi saksiku

.
.
.
.
Chord Transpose Oleh: TeknoBgt.com

.

..